• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!


Een écht historisch tijdschrift

Op zoek naar een persoonlijk en belevingsvol geschenk? Doe eens een historisch tijdschrift cadeau. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, trouwdag of jubileum. Of als relatiegeschenk. Kies voor een tijdschrift van een bepaalde datum of voor een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld van een geboortedag of trouwdag. Of van iemands hobby, zoals auto’s.

De kans dat u bij ons slaagt, is vrijwel 100%. In ons archief vindt u heel veel verschillende tijdschriften vanaf het jaar 1870. U ontvangt het écht originele exemplaar. Niet alleen de voorpagina, maar het volledige tijdschrift. Panorama, Story, Margriet, Libelle, Donald Duck, De Spiegel, Katholieke Illustratie … het zijn prachtige getuigen van een tijdperk. Dierbare herinneringen aan vroeger. Met onvergetelijke foto’s, reportages en verhalen. Heel bijzonder om te krijgen.

Let op: bij veel tijdschriften ontbreken de extra toevoegingen, zoals reclamefolders en extra bijlagen. De tijdschriften zelf zijn uiteraard in goede conditie.

Archiefwerkzaamheden

Ons archief wordt uitgebreid en verbouwd en dat is een flinke klus. Voor u betekent dit dat wij voor alle bestellingen/vragen etc. gesloten zijn van 19 september t/m 12 oktober 2022.

Maar uw wachten is de moeite waard: vanaf 13 oktober kunnen wij u met een historisch verbeterde snelheid en service van dienst zijn. Heel graag tot 13 oktober!

Uw bestelling kunt u wel plaatsen en wordt in volgorde van ontvangst vanaf 13 oktober verstuurd.