• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Over ons

Junior Antiquariaat heeft zich als enige archief in Nederland volledig gespecialiseerd in historische kranten van 1720 tot heden. Sinds onze start in 1983 is ons archief enorm gegroeid. Door overnames van complete archieven en collecties van onder meer Tweede Kamer, uitgeverijen, universiteiten, bibliotheken en verzamelaars.

Meer dan 2 miljoen exemplaren

Onze collectie kranten en tijdschriften omvat meer dan 2 miljoen exemplaren. En nog altijd kopen we collecties aan. Vanuit passie voor historisch drukwerk. En die passie delen we graag met u!

De échte, complete uitgaven!

Wij leveren uitsluitend de échte en complete uitgaven zoals die destijds ook bij de abonnee op de mat vielen! Dus: geen herdruk of kopie!

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwtjes uit de archiefwereld, veranderingen en voordelige aanbiedingen op www.krantvanuwgeboortedag.nl

De foto rechts is de Nieuwe tijdinghe, uit onze eigen museum collectie.

 Nieuwe Tijdinghe

Een bestelling van begin tot eind bij Krantvanuwgeboortedag.nl

Archiefwerkzaamheden

Ons archief wordt uitgebreid en verbouwd en dat is een flinke klus. Voor u betekent dit dat wij voor alle bestellingen/vragen etc. gesloten zijn van 19 september t/m 12 oktober 2022.

Maar uw wachten is de moeite waard: vanaf 13 oktober kunnen wij u met een historisch verbeterde snelheid en service van dienst zijn. Heel graag tot 13 oktober!

Uw bestelling kunt u wel plaatsen en wordt in volgorde van ontvangst vanaf 13 oktober verstuurd.