Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Spoedbestellingen!

Het Historisch Archief verstuurt nagenoeg alle bestellingen binnen 3 werkdagen vanuit ons hoofdarchief in Harderwijk. De specifieke levertijd staat vermeld bij de geselecteerde datum van de krant of tijdschrift. Wilt u uw bestelling graag sneller ontvangen? Plaats dan een spoedbestelling via deze webshop, op de productpagina word aangegeven of dit mogelijk is, voor de betreffende titel. Onze archivaris gaat dan, speciaal voor u, uw bestelling met voorrang uit het archief halen. Andere geschenken geen (krant of tijdschrift) zijn allen in voorraad en kunnen ook met spoed worden uitgeleverd via PostNL. Het u nog meer haast? Dan kunt u uw bestelling in overleg zelf afhalen óf een koerier regelen.

Normale spoedbestelling

Dit is alleen mogelijk als u de bestelling voor 15.00 uur via deze webshop plaatst en de betaling bij ons binnen is. Uw bestelling word dan dezelfde middag speciaal voor u uit het archief gehaald en uitgeleverd/verzonden. Komt de normale spoedbestelling na 15.00 uur binnen? Dan verzenden we deze de volgende werkdag. De standaard spoedkosten bedragen € 10,- en exclusief reguliere verzendkosten. Dit geld voor alle geschenken met een levertijd van maximaal 4 werkdagen. Junior Antiquariaat is niet verantwoordelijk als uw bestelling de volgende werkdag nog niet is afgeleverd door PostNL.

Spoedbestelling per koerier

Dit is mogelijk zolang de bezorging op dezelfde dag voor ons haalbaar is. Dat geldt voor bestellingen tot ongeveer 14.00 uur. Bovendien dient u de betaling over te maken met iDEAL. Ter plaatse contant afrekenen is ook mogelijk. De kosten voor deze spoedbestelling bedragen € 30,- exclusief BTW en exclusief koerierskosten. U kunt het best zelf afspraken maken met een koerier (over tijdstip en plaats van aflevering). Eventueel regelen wij voor u de koerier. De koerierskosten zijn afhankelijk van de plaats van bezorging.

Persoonlijk afhalen Harderwijk

Hebt u heel veel haast? Dan is het mogelijk uw bestelling af te halen bij ons depot in Harderwijk. Dit kan in 's middags tussen 15:00 en 16:30. Andere tijden in overleg. Extra hier zijn dan de standaard spoedkosten € 10,-. Betaling via iDEAL of contant.

Bestellingen naar het buitenland hebben een langere levertijd!

Bestelt u meerdere geschenken, en heeft 1 geschenk een langere levertijd waardoor deze niet met spoed is te leveren? Plaats dan twee aparte bestellingen.

iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal