• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Certificaat van echtheid

Onze kranten zijn gegarandeerd ├ęcht en compleet. U krijgt dus het originele exemplaar zoals dat destijds ook bij de abonnee op de mat viel. Niet alleen de voorpagina, maar de volledige krant. Als bewijs daarvan ontvangt u bij uw bestelling het Certificaat van Echtheid. Dit garandeert de echtheid van al onze geleverde exemplaren. Junior Antiquariaat - opgericht in 1982 - is in Nederland het enige archief dat zich heeft gespecialiseerd is in historische kranten en tijdschriften vanaf 1720 tot heden.

Meer dan 2 miljoen exemplaren

Ons totale archief omvat inmiddels meer dan twee miljoen kranten en tijdschriften. En nog altijd kopen we archieven aan.

Volop keuze

Van vrijwel elke datum vanaf 1901 tot heden kunnen wij een krant leveren. Denk aan grote landelijke dagbladen zoals Algemeen Handelsblad, De Telegraaf, De Volkskrant en Het Vrije Volk. En denk aan tijdschriften zoals Libelle, Panorama en Autokampioen. U kunt uw bestelling voorzien van een persoonlijke felicitatieboodschap en desgewenst in een lijst (met of zonder UV-werend glas). Bovendien heeft u de keuze uit verschillende geschenkverpakkingen.

U krijgt uw krant of tijdschrift binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. Wilt u uw bestelling de volgende dag al ontvangen? Dan is een spoedbestelling mogelijk.

Archiefwerkzaamheden

Ons archief wordt uitgebreid en verbouwd en dat is een flinke klus. Voor u betekent dit dat wij voor alle bestellingen/vragen etc. gesloten zijn van 19 september t/m 12 oktober 2022.

Maar uw wachten is de moeite waard: vanaf 13 oktober kunnen wij u met een historisch verbeterde snelheid en service van dienst zijn. Heel graag tot 13 oktober!

Uw bestelling kunt u wel plaatsen en wordt in volgorde van ontvangst vanaf 13 oktober verstuurd.