Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Certificaat van echtheid

Onze kranten zijn gegarandeerd ├ęcht en compleet. U krijgt dus het originele exemplaar zoals dat destijds ook bij de abonnee op de mat viel. Niet alleen de voorpagina, maar de volledige krant. Als bewijs daarvan ontvangt u bij uw bestelling het Certificaat van Echtheid. Dit garandeert de echtheid van al onze geleverde exemplaren. Junior Antiquariaat - opgericht in 1982 - is in Nederland het enige archief dat zich heeft gespecialiseerd is in historische kranten en tijdschriften vanaf 1720 tot heden.

Meer dan 2 miljoen exemplaren

Ons totale archief omvat inmiddels meer dan twee miljoen kranten en tijdschriften. En nog altijd kopen we archieven aan.

Volop keuze

Van vrijwel elke datum vanaf 1901 tot heden kunnen wij een krant leveren. Denk aan grote landelijke dagbladen zoals Algemeen Handelsblad, De Telegraaf, De Volkskrant en Het Vrije Volk. En denk aan tijdschriften zoals Libelle, Panorama en Autokampioen. U kunt uw bestelling voorzien van een persoonlijke felicitatieboodschap en desgewenst in een lijst (met of zonder UV-werend glas). Bovendien heeft u de keuze uit verschillende geschenkverpakkingen.

U krijgt uw krant of tijdschrift binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. Wilt u uw bestelling de volgende dag al ontvangen? Dan is een spoedbestelling mogelijk.

iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal