Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Ruilen & Retourneren

Voor alle geschenken geldt het herroepingsrecht, behalve voor kranten, tijdschriften en geopende dvd's/cd's en gepersonaliseerde geschenken. Die vallen niet onder de regeling, en kunnen dan ook niet worden geretourneerd. Controleer daarom van te voren goed of je het juiste nummer, of de juiste datum hebt besteld. Wijzigingen kun je nog per e-mail doorgeven totdat het artikel is verzonden. Heb je desondanks toch een verkeerde datum besteld, dan kun je deze op afspraak kosteloos omruilen bij ons archief in Harderwijk.

Ruilen, verkeerde datum besteld

Helaas kun je geen tijdschriften en kranten ruilen of retourneren, controleer daarom goed van te voren of je het juiste exemplaar hebt besteld. Andere geschenken kun je wel retourneren, kijk hiervoor onder rubriek retourneren, Kranten en tijdschriften zijn wettelijk uitgesloten van herroepingsrecht, zie hiervoor artikel 8 van de voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk.

Herroepingsrecht

Je hebt als consument de mogelijkheid om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden gedurende viertien werkdagen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens jou als consument. Tijdens deze termijn moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en indien mogelijk incl. de verpakking aan Krantvanuwgeboortedag.nl retourneren. Voor cd's en dvd's dienen deze te worden geretourneerd in de originele verpakking. Voordat een product teruggestuurd kan worden aan Krantvanuwgeboortedag.nl, stuur je eerst een e-mail naar Krantvanuwgeboortedag.nl met de mededeling dat je van je aankoop af ziet. Deze mail kun je sturen naar klantenservice@krantvanuwgeboortedag.nl. De (retour)verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Als je al een bedrag betaald hebt, zal Krantvanuwgeboortedag.nl dit bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending terugbetalen. Maar let op: kranten, tijdschriften en geopende dvd's, cd's en gepersonaliseerde producten vallen niet onder het herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd.

Kosting voor verzending

De kosten voor het retourneren van bestelde goederen zijn voor je eigen rekening.

Retour afspraak maken

Voor het maken van een retour-afspraak stuur je een e-mail naar Krantvanuwgeboortedag.nl via klantenservice@krantvanuwgeboortedag.nl. Wij zullen hier binnen 48 uur op reageren.

Garantie

Voor kranten en tijdschriften geldt dat dit authentieke, echte archiefstukken zijn, en daarom sporen van gebruik kunnen bevatten. Denk hierbij aan stempesl, kleine vouwen of scheurtjes. Een teken van authenticiteit.

Alle nieuwe producten in de webshop van Krantvanuwgeboortedag.nl vallen onder de wettelijke garantie, en voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid.

Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen bij Krantvanuwgeboortedag.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal