Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Herroepingsrecht

U heeft als klant wettelijk gezien de mogelijkheid om de overeenkomst van verkoop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 werkdagen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens u, de consument.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk in de originele staat en verpakking aan Junior Antiquariaat te retourneren.

Cd's en dvd's dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking.

Voordat een product teruggestuurd kan worden aan Junior Antiquariaat, stuurt u eerst een e-mail naar Junior Antiquariaat met de mededeling dat u van de aankoop af ziet. Deze mail kunt u sturen naar klantenservice@krantvanuwgeboortedag.nl

De (retour)verzendkosten zijn voor u eigen rekening.

Als u al een bedrag betaald hebt, zal Junior Antiquariaat dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending of herroeping, terugbetalen.

Let op, kranten, tijdschriften, geopende CD's en DVD's & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd.

iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal