Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Sinterklaas: het aftellen naar pakjesavond is begonnen

26 november 2014 Dagelijks Nieuws

Het aftellen naar 5 december is begonnen: Sinterklaas! De Sint is inmiddels in Nederland gearriveerd. Samen met zijn pieten heeft hij al menig dorpen en steden aangedaan. Overal waar hij komt wordt hij door kinderen enthousiast toegezongen.

Sinterklaas: het aftellen naar pakjesavond is begonnen

Sinterklaas: schoen opzetten

Met de intocht van Sinterklaas is het officiële startschot voor het 'schoenzetten' gegeven. Langzaam begint de spanning bij kinderen te stijgen. Elk kind zal zich afvragen wat de goedheilig man dit jaar zal schenken.

Kinderfeest

Verlanglijstjes worden geschreven, tekeningen worden gemaakt, de boekjes over Sinterklaas worden weer uit het stof gehaald en de liedjes ingestudeerd. Sinterklaas is een heus kinderfeest. Alle kinderen willen goed voor de dag komen. Wie wil er nu niet een mooi cadeau van Sinterklaas krijgen?

Sinterklaassferen

Bent u ook al in de sinterklaasstemming? Staan de lekkernijen, zoals speculaas en pepernoten al op tafel? Bent u al druk aan het dichten en surprises maken?

Op zoek naar inspiratie?

Wie nog op zoek is naar inspiratie kan onder andere op Sinterklaas-cadeau.nl leuke ideeën op doen. Ook op de website van Krant van uw Geboortedag vindt u mooie, originele cadeaus.

Hoe viert u dit jaar Sinterklaas?
iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal