Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Eurovisie Songfestieval 2015: de zestigste editie

19 mei 2015 Evenementen

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar voor de zestigste keer plaats. Dit keer in Wenen, Oostenrijk. Op 19 en 21 mei aanstaande strijden 39 landen om een plaats in de finale op zaterdag 23 mei. Slechts 27 deelnemers mogen naar finale, waarvan Australië al van een finale plaats is verzekerd. De organisatie van Eurovisie Songfestival heeft besloten om Australië voor deze zestigste editie uit te nodigen, omdat het land de afgelopen dertig jaar het Songfestival op televisie uitzendt.

Lees verder »
Eurovisie Songfestieval 2015: de zestigste editie

Trek het Nederlands landschap in met tentoonstelling ‘Holland op z’n mooist’

20 januari 2015 Evenementen

Het Haagse Gemeentemuseum en Natuurmonumenten gaan dit voorjaar samenwerken. Bezoekers van de expositie ‘Holland op z’n mooist’ kunnen op excursie naar de landschappen die op de schilderijen zijn afgebeeld. Schilders van de Haagse School (1860-1900) hebben met hun schilderijen ervoor gezorgd hoe er tot op de dag van vandaag naar Nederland wordt gekeken. Ook internationaal gezien.

Lees verder »
Trek het Nederlands landschap in met tentoonstelling ‘Holland op z’n mooist’

Vincent van Gogh: 125 jaar inspiratie

09 januari 2015 Evenementen

Schilder Vincent van Gogh is na zijn dood een beroemd kunstenaar. Verkocht hij in zijn leven (1853-1890) slechts één schilderij, tegenwoordig is er een museum naar hem vernoemd, worden er wereldwijd tentoonstellingen gehouden, zijn er boeken aan hem gewijd, is er een televisieserie over zijn leven uitgezonden en komt er in het najaar een musical. 2015 staat geheel in het teken van Vincent Van Gogh, dit in verband met zijn 125ste sterfjaar. Het herdenkingsjaar heeft van ‘Stichting Van Gogh Europe als motto ‘125 jaar inspiratie’ gekregen.

Lees verder »

Oktober: Maand van de Geschiedenis

17 september 2014 Evenementen

Oktober is de ‘Maand van de Geschiedenis’. Dit jaar heeft de organisatie – Nederlands Openluchtmuseum - voor het thema ‘Vriend & Vijand’ gekozen. Ruim 550 instellingen in Nederland, waaronder musea, bibliotheken en archieven, organiseren van 1 tot en met 31 oktober activiteiten voor jong en oud door het gehele land. Mensen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan debatten, exposities bezoeken, lezingen bijwonen en workshops volgen.

Lees verder »
iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal