Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Originele kranten kopen bij ‘Krant van uw Geboortedag’

08 oktober 2014 Ontdek het archief

Een originele krant kopen? Voor een oude, originele krant gaat u naar de website van ‘Krant van uw Geboortedag! Op onze website vindt u zowel landelijke als regionale kranten van diverse jaargangen, zoals ‘De Telegraaf’, ‘Trouw’, ‘De Leidsche Courant’, ‘De Drentse en Asser Courant’, ‘Friese Koerier’ en ‘NRC Handelsblad’. Naast de Nederlandse originele kranten vindt u in ons ‘archief’ ook originele kranten uit onder andere Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Scandinavië, de Verenigde Staten, Suriname en Nederlands Indië.

In het archief van ‘Krant van uw Geboortedag’ ligt voor iedereen een originele krant. Zelfs koningin Maxima heeft ‘haar’ krant!

Originele kranten kopen bij ‘Krant van uw Geboortedag’

Originele krant als uniek cadeau

Een originele krant is een uniek cadeau om te geven maar ook om te krijgen. Wat dacht u van een krant van de geboortedag van uw man of vader ter gelegenheid van een verjaardag? Of een originele krant van de trouwdatum van uw vrienden omdat zij 25 jaar zijn getrouwd? De originele krant is ook een mooi cadeau voor zakenrelatie, werknemers die een jubileum vieren en als een bijzonder kerst- en Sinterklaascadeau. Kortom, een originele krant is voor elke gelegenheid een mooi cadeau. Iedereen is toch nieuwsgierig naar het nieuws dat op één van de belangrijkste dagen in zijn / haar leven heeft plaatsgevonden?

Hoe bestelt u een originele krant naar keuze?

Op onze website kunt u op verschillende manieren naar een krant zoeken:

1. Datum
Een originele krant kunt u op datum zoeken. Typ de datum in de datumzoeker die op elke pagina bovenaan staat. Vervolgens klikt u op ‘Toon aanbod’. U krijgt een overzicht van 10 kranten te zien. Om alle beschikbare kranten te kunnen bekijken, klikt u op ‘Toon alle kranten’. Wanneer u op de krant klikt, krijgt u meer informatie én kunt u de originele krant bestellen.

2. Per categorie
Een originele krant kunt u ook per categorie bestellen. De categorieën vindt u in de menubalk van de website (bovenaan). Onder de categorie ‘Echte kranten’ vindt u de originele kranten. Wanneer u op een krant klikt, komt u op de ‘merkenpagina’ terecht. Hier vindt u de kranten, die wij in ons archief hebben liggen. Wanneer u op een krant klikt, kunt u meer informatie over de krant lezen en / of een originele krant bestellen.

Originele krant niet gevonden?

Bij ‘Krant van uw Geboortedag’ liggen meer dan twee miljoen originele kranten in het archief. Indien u een krant niet kan vinden, betekent dat niet direct dat wij deze krant niet hebben. Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag voor u of de gewenste krant alsnog in het archief aanwezig is!

Informatie originele krant

Ook voor vragen of meer informatie over de originele kranten kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Originele kranten bestelt u bij ‘Krant van uw Geboortedag’!
Geen kopie of herdruk, altijd de ‘echte’ krant!

iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal

Zomervakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 15 mei t/m 30 juni. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 3 juli verstuurd.