Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Zomervakantie

Wij zijn met vakantie van 16 juli t/m 26 augustus.

Profiteer daarom van 10% vakantiekorting op een krant naar keuze!

Bestellingen worden vanaf 27 augustus verwerkt in volgorde van binnenkomst.

Koning Willem-Alexander viert 50ste verjaardag

27 april 2017 Koninklijke familie
Koning Willem-Alexander viert 27 april 2017 zijn vijftigste verjaardag. Deze dag is hij samen met zijn vrouw, koningin Maxima, de prinsjes Amalia, Alexia en Ariane en andere leden van de koninklijke familie uitgenodigd door de industriestad Tilburg (provincie Brabant). Hier zijn diverse activiteiten georganiseerd om de koning en zijn familie een mooie dag te bezorgen. Koning Willem-Alexander viert 50ste verjaardag

Oudste zoon

Koning Willem-Alexander is de oudste van de drie zonen van prinses Beatrix en prins Claus. Toen prinses Beatrix in 1980 koningin werd, kreeg de koning de titel Prins van Oranje. De koning was toen 23 jaar.

Voorbereiding koningschap

Na het behalen van zijn bul begon de voorbereiding op het koningschap. Daar moest hij diverse cursussen voor volgen en aanwezig zijn bij officiële gelegenheden. Eveneens vervulde Willem-Alexander representatieve taken uit bij officiële evenementen, zoals de Olympische Spelen – waar de familie tot op de dag van vandaag nog steeds bij aanwezig is. 

Huwelijk met Maxima

Op 30 maart 2001 maakte koningin Beatrix de verloving van de kroonprins en Maxima Zorreguieta bekend. Het huwelijk vond plaats op 2 februari 2012 in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage. De voormalige burgemeester van Amsterdam, Job Cohen, voltrok het huwelijk. In de Nieuwe Kerk leidde dominee Carel ter Linden, bij wie Willem-Alexander belijdenis had gedaan, de kerkelijke inzegening.

Openhartig gesprek

Woensdag 26 april 2017 gaf koning Willem-Alexander ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag een televisie-interview. Dit was het eerste uitgebreide vraaggesprek als regerend vorst. Een openhartig gesprek met Wilfried de Jong, waarin hij zich als man van vijftig presenteert en niet als koning.

iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal

Zomervakantie

Wij zijn met vakantie van 16 juli t/m 26 augustus.

Profiteer daarom van 10% vakantiekorting op een krant naar keuze!

Bestellingen kunt U wel plaatsen en worden vanaf 27 augustus verwerkt in volgorde van binnenkomst.