Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Een historische krant in een luxe houten verpakking van Krepel Cassettes

16 juni 2014 Over Ons
Een historische krant in een luxe houten verpakking van Krepel Cassettes

Krepel Cassettes heeft speciaal voor Historisch Archief een luxe houten kist voor de krant van toen ontworpen. Een luxe verpakking van hoogwaardig hout, dat aanvoelt als fluweel. De binnenkant van de kist is met rood velours bekleed. Een originele, historische krant dient men, evenals de herinneringen van toen, te koesteren.

Een prachtig, uniek cadeau!

De krant van toen in een mooie, luxe houten verpakking is een prachtig en uniek cadeau voor een verjaardag, een jubileum of een relatie. U kunt aangeven van welke datum of welk jaar u een krant wilt ontvangen. Historisch Archief heeft kranten, zowel landelijk als regionaal, van vrijwel elke datum vanaf het jaar 1810 in het archief liggen!

Een echte krant van toen...

De krant is een echte historische krant met het nieuws én de advertenties van toen. U ontvangt een volledige krant zoals die destijds bij de abonnee op de mat viel. Tijdens het lezen waant de ontvanger van uw cadeau zich even terug in de tijd.

Certificaat van Echtheid

Bij de krant wordt een certificaat van Echtheid meegeleverd. Deze certificaat garandeert zowel de echtheid als de compleetheid van de bestelde krant. Daarnaast biedt Historisch Archief de mogelijkheid om uw originele cadeau van een persoonlijke boodschap te voorzien.

Bestel bij Historisch Archief

Wilt u een familielid, een vriend, een kennis of een goede zakenrelatie een historische krant in een prachtig, luxe houten kist cadeau geven? Ga naar de website van Historisch Archief:www.krantvanuwgeboortedag.nl. Hier staan alle titels vermeld en vindt u meer informatie over de producten van Historisch Archief.

Dit originele cadeau is niet alleen leuk om weg te geven maar ook om te krijgen!

Mocht u interesse hebben in een andere op maat gemaakte houten kist, dan kunt u contact opnemen met Krepel Cassettes in Klarenbeek via 055-3012152 of cassettes@krepel.nl. U vindt ons tevens op het internet: www.krepelcassettes.com.

iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal

Verhuizing

LET OP: De collectie van het Historisch Archief gaat verhuizen en dat is een flinke klus.

Voor u betekent dit dat wij gesloten zijn t/m 8 april. Maar uw wachten is de moeite waard: na 8 April kunnen

wij u met een historisch verbeterde snelheid en service van dienst zijn. Heel graag tot 9 April!

Natuurlijk kunt U wel bestellingen plaatsen en worden deze in volgorde van ontvangst vanaf 9 April verstuurd.