Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Damesmagazine ‘Harper’s Bazaar’ in Nederland gelanceerd

26 augustus 2014 Dagelijks Nieuws

Maandag vond de lancering van het Nederlandse ‘Harper’s Bazaar’ plaats. In het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam waren bekende Nederlanders, waaronder ontwerpers Viktor & Rolf en Jan Taminiau, en minder bekenden uitgenodigd om het eerste exemplaar te aanschouwen. Hoofdredactrice Cecile Narinx had de eer de eerste Nederlandse ‘Harper’s Bazaar’ aan het publiek te tonen.

Damesmagazine ‘Harper’s Bazaar’ in Nederland gelanceerd

Verschillende uitgaven

De eerste editie van het ‘nieuwe’ damesmagazine heeft vier verschillende covers. Er zullen drie witte covers met model Anna de Rijk verschijnen. Daarnaast is er een beperkte cover met Carine Roitfield verkrijgbaar. Deze wordt in een zwarte doos, waarop Lara Stone staat afgebeeld, uitgegeven.

Wereldwijd modemagazine

In Nederland is in 1986 al eens eerder de Nederlandse ‘Harper’s Bazaar’ verschenen. Het modeblad heeft toen slechts vier jaar in de schappen van diverse winkels gelegen, terwijl het tijdschrift het langst bestaande modemagazine ter wereld is. ‘Harper’s Bazaar’ bestaat al 147 jaar en wordt in 47 landen uitgegeven.

Benieuwd naar het eerste exemplaar van ‘Harper’s Bazaar’? Het modetijdschrift is vanaf 26 augustus in de winkels verkrijgbaar.


Foto's: ANP via www.nu.nl en www.vn.nl

iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal