Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!
De getoonde afbeelding is slechts een voorbeeld van een oud exemplaar,
en zal niet van de datum zijn die u heeft geselecteerd.
Postzegel jaargang 1973

Postzegel jaargang 1973

Geef eens een postzegelserie cadeau. In ons archief vindt u postzegels uit vele jaargangen en met vele historische afbeeldingen. De postzegels verwijzen naar bijzondere mensen of memorabele gebeurtenissen. Ze vertellen dus een verhaal. Alle postzegels zijn van uitstekende kwaliteit.

In 1973 is er extra aandacht voor de bloemenexport. Een zegel met een tulpenveld staat daar symbool voor.

De jaarlijkse zomerzegels met toeslag voor sociaal en cultureel werk zijn dit jaar gewijd aan de Nederlandse scheepvaart. Met name de SS Veendam en de 7 provinciën uit 1666 staan er mooi op. .

In ieder CEPT-land werden dezelfde zegels uitgegeven als een soort bewijs van Europese samenwerking en eenwording. Dit jaar drie pijlen die dezelfde kant op wijzen.

Er wordt dit jaar een combinatie van heugelijke feiten gemaakt in één gelegenheidserie. De Wereldbeker Hockey, de WK gymnastiek, het in gebruik nemen van een satellietcommunicatiesysteem en het 100 jarig bestaan van de internationale meteorologische samenwerking.

Ter herdenking van het 25ste regeringsjaar van Juliana wordt een zilveren jubileumzegel uitgegeven.

Nederland wil in 1972 uitdrukken dat zij veel aan ontwikkelingssamenwerking doet. Een schakelketting met een zwakke schakel is een mooi symbool.

De kinderserie van dit jaar bevat zegels met illustraties van tafelspelen. Dit jaar voor het eerst met een kleiner kinderblok erbij

Lees verder

Bestel uw geschenk

1. Afleveropties

2. Totaal

€ 9,75
iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal