Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

85-jarig huwelijk? Geef een historische krant cadeau!

Voor een 85-jarig huwelijk wilt u uiteraard een mooi, uniek cadeau geven. Met een originele, oude krant geeft u iets memorabels. Wie weet nog wat er 85 jaren geleden allemaal is gebeurd?

Lastig om een uniek cadeau te vinden?

Wie een 85-jarig huwelijk viert, heeft vaak alles al. Wat moet je dan kopen? Een boeket of een fles wijn is altijd zo gewoontjes. Bij een mijlpaal hoort iets unieks. Laten wij nu hét perfecte cadeau in huis hebben: een originele, oude krant. Geen kopie of reproductie!

Vele mensen hebben we al mogen verrassen met een echte, oude krant!

“Een collega was 25 jaar bij ons in dienst. We hadden eerst het idee om zelf een krant te maken. Totdat iemand ons erop attendeerde dat je ook een echt originele krant kon bestellen.”

Historische krant kopen bij Historisch Archief

Een originele krant voor een 85-jarig huwelijk bestelt u alleen bij ons! Veel aanbieders van een historische krant bieden slechts een kopie van de voorpagina. Of u moet vele euro’s betalen voor een reproductie. Van alle uitgebrachte kranten zijn vaak slechts één of twee exemplaren bewaard gebleven. Elke krant die in ons archief ligt is dan ook uniek!

Wees er snel bij! Vele mensen zijn u al voor geweest. Een krant die we verkopen, kunnen we niet meer bijbestellen.

Zoek op de specifieke dag van het 85 jarige huwelijk:

Door te zoeken op de specifieke datum kunt u direct zien welk titels wij in ons archief op voorraad hebben!
Vrijwel alle kranten en tijdschriften kunnen we binnen 24 uur verzenden!
Zo heeft u snel & gemakkelijk een zeer speciaal geschenk in handen van maar liefst 85 oud!

Ander huwelijksjubileum?

Bekijk ook eens een ander jaar! Het Historisch Archief heeft échte historische kranten en tijdschriften vanaf 1700, bekijk bijvoorbeeld de volgende jubileum jaren

Bekijk andere geschenk opties die we voor u hebben geselecteerd voor een 85 jarig huwelijk:

Historisch Archief biedt meer voor een 85-jarig huwelijk!

Een originele, oude krant kunt u laten verpakken in een prachtige houten cassette die aan de binnenkant is bekleed met rood velours. Daarnaast is het mogelijk om witte handschoentjes bij te voegen, vergelijk met die van een antiquaar. Een historische krant van 85 jaar geleden behandel je met fluwelen handen.

Om een cadeau voor een 85-jarig huwelijk helemaal compleet te maken, kunt u nog een persoonlijke boodschap toevoegen! De tekst kunt u tijdens het bestelproces toevoegen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw tekst met de historische krant wordt meegeleverd!

Wilt u weten of uw krant nog leverbaar is?

Als u op zoek bent naar een historische krant van een bepaalde datum, kunt u heel eenvoudig en snel achter komen of deze nog leverbaar is. Het enige wat u hoeft te doen, is de datum in de zoekmachine te typen. Vervolgens verschijnen de kranten met die datum op uw beeldscherm. U weet direct of de krant in ons krantenarchief aanwezig is!

Bestel vandaag nog een krant!

Een originele, historische krant is een uniek cadeau om voor een 85 -jarig huwelijk te geven. U geeft een cadeau waarvan nog slechts een of twee exemplaren bewaard zijn gebleven. Wacht dus niet te lang met bestellen!

Terug in de tijd met Historisch Archief

Historisch Archief is al sinds 1983 gespecialiseerd in historische kranten en tijdschriften van 1720 tot heden. In ons archief liggen alleen originele exemplaren, zoals ze destijds bij de abonnee op de deurmat vielen. We hebben deze kranten en tijdschriften weten te bemachtigen door ze over te nemen van universiteiten, verzamelaars, uitgeverijen, bibliotheken en de Tweede Kamer. Welke krant u ook bestelt, u ontvangt altijd dé echte krant!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal

Zomervakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 15 mei t/m 30 juni. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 3 juli verstuurd.