Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Doe een jaarboek of almanak cadeau

Op zoek naar een persoonlijk cadeau uit een memorabel jaar? Een jaarboek of almanak geeft een historisch overzicht van een bepaald jaar. Ons assortiment loopt uiteen van bekende landelijke uitgaven zoals Staatsalmanak, Het Aanzien en Pyttersen’s tot tal van provinciale jaarboeken.

  • Doe een jaarboek of almanak cadeau
Het Aanzien-van

Het Aanzien-van

Het aanzien van" een uniek fotoboek, die geven per jaar een uniek overzicht van alle nieuwsfeiten, de grootste sportprestaties, de mooiste films en boeken en de populairste rages in binnen- en buitenland in het jaar van verschijning. Beschikbaar per jaar van verschijning 1962 tot 2014.

Een volledig jaaroverzicht van twaalf maanden wereldnieuws in beeld. Zoals gebruikelijk komen naast wereldschokkende gebeurtenissen ook rages, regionaal nieuws, sport en cultuur aan bod.

Uitgeverij: Spaarnestad
Per jaar destijds uitgegeven.
 
Beschikbaar vanaf
€ 14,00 p/s
Gelders jaarboek

Gelders jaarboek

Gegevens over rijks-, provinciale, gemeente- en waterschapsorganen en instellingen van openbaar belang.

Beschikbaar vanaf
€ 54,95 p/s
Haagsch jaarboekje

Haagsch jaarboekje

De Geschiedkundige Vereniging Die Haghe bestaat al meer dan 100 jaar. Ieder jaar geeft de vereniging dit jaarboekje uit. Naast artikelen over Den Haag vindt u in elk jaarboekje een verenigingsverslag, een In Memoriam van overleden Hagenaars in dat jaar en een kroniek. Daarnaast ontbreken de vaste rubrieken van archeologie, monumentenzorg en de nieuwe archieven niet.

Beschikbaar vanaf
€ 62,73 p/s
Jaarboek Genootschap Amstelodamum

Jaarboek Genootschap Amstelodamum

Het genootschap geeft ook een tijdschrift uit met de titel Amstelodamum, Maandblad voor de kennis van Amsterdam; de eerste jaargang verscheen in 1902. Daarnaast organiseert de vereniging excursies en publiceert het jaarlijks een jaarboek.

Rugtitel: Jaarboek Amstelodamum Omslagtitel dl. 11 (1913): Jaarboek der Vereeniging Amstelodamum Vanaf 81e jaarboek (1989) uitg.: Amsterdam : Genootschap Amstelodamum Reg. Dl. 1-30 (1902-1933); dl. 31-55 (1934-1963) Voortz. van: Jaarboek der Vereeniging Amstelodamum Niet verschenen in 1922, 1943, van 1945-1946 en van 1951-1952

Beschikbaar vanaf
€ 54,95 p/s
Pyttersen's Nederlandse almanak voor iedereen

Pyttersen's Nederlandse almanak voor iedereen

Van alle instellingen worden in ieder geval naam en afkorting, adres, telefoonnummer, bestuursleden en doelstellingen vermeld

Beschikbaar vanaf
€ 62,73 p/s
Pyttersen's Nederlandsche staatsalmanak

Pyttersen's Nederlandsche staatsalmanak

Meest complete en uitvoerige naslagwerk voor adresgegevens en feitelijke informatie over maatschappelijke instellingen in Nederland. Van alle instellingen worden in ieder geval naam en afkorting, adres, telefoonnummer, bestuursleden en doelstellingen vermeld

Beschikbaar vanaf
€ 74,95 p/s
iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal